PTE iExpo

ERP Consulting hírek

Cégünk örömmel vett részt a PTE meghívására 2024. május 8-án a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán megrendezett PTE iExpo eseményen.

Az iExpo egy fordított állásbörze: a rendezvény keretében a hallgatók saját standjaikon mutatják be projektjeiket, kutatásaikat, üzleti ötleteiket, munkáikat, személyes kompetenciáikkal együtt, amelyekre a meghívott szakértők, céges képviselők visszajelzést adnak és értékelik a hallgatókból álló csapatot, a prezentációt, illetve a projektmunkát. A rendezvényen 103 db hallgatói projektmunka került kiállításra különböző kategóriákban (Fenntarthatóság, Kutatás és adatelemzés, Problémamegoldás, Tanácsadás).

Pte Iexpo 5 Web

2024-ben a Tanácsadás kategória nyertese az „Alapvető üzleti folyamatok modellezése ERP és ügyviteli rendszerrel” című projekt lett. A projekt keretében az alapvető üzleti folyamatok közül a gyártástervezési alapokra építve a gyártáshoz szükséges meghatározó direkt beszerzési és az értékesítési feladatokat modellezték és szimulálták az SAP S/4HANA vállalatirányítási rendszer felhasználásával.

Ez úton is gratulálunk a szervezőknek és a kiállító projektcsapatoknak a színvonalas eseményhez!