SAP Quality Awards

ERP Consulting hírek

A pályázatok elbírálása során a külsős és SAP szakértőkből álló zsűri többek között a rendszerbevezetésre fordított időt és költségeket, valamint a projektből származó üzleti előnyöket vette figyelembe több más kritérium mellett.

2016-ban a közép-kelet-európai régióban a Business Transformation kategória győztese az a Magyar Közút Nonprofit Zrt. lett, melynek fő tevékenysége a több mint 31.000 kilométernyi magyarországi úthálózat üzemeltetése és fenntartása.  A társaság az alábbi modulokra épülő SAP rendszert vezetett be: FI, FI-AA, CO, PS, HR-PD, HR-PA, ESS, MM, SD, PM, LAM, BI, BPC, SRM, FCM. A modulok bevezetését cégünk, az ERP Consulting Zrt. végezte.

Sapaward Jpg
Ez egy képaláírás

A rendszer bevezetésének célja a társaság teljes működésének átalakítása, a folyamatok optimalizálása az átláthatóság és a hatékonyság növelése érdekében, valamint a társaság vezetésének kiszolgálása naprakész vezetői információkkal a társaság működéséről.

Az új, SAP alapú vállalatirányítási rendszer 8 db informatikai elődalkalmazást váltott ki (köztük az MK Zrt. korábbi fő rendszerét is). A teljes megvalósítási időszak 12 hónap volt. Az új rendszer 2016. január 1-től működik teljes funkcionalitással, melyet 2000 felhasználó használ.